Αρχική Σελίδα

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

 

 

 

Η Co. μηχανών Weili Jinan, ΕΠΕ είναι ο αριθμός Επιτροπής εξοπλισμού μηχανημάτων γυαλιού της Κίνας και το εθνικό μονωμένο γυαλί Committee.The comopany είναι στην υπηρεσία των βιομηχανιών γυαλιού και γυαλί-χρήσης κατασκευής. Ειδικεύεται στη μονωμένη γραμμή γυαλιού producton που χρησιμοποιείται στην ενέργεια - πόρτα -πόρτα-windoe αποταμίευσης και τοίχος κουρτινών, και τον deeep-επεξεργαμένος εξοπλισμό γυαλιού. Κρατώντας την έννοια «της ειδίκευσης, της πείρας, του υψηλού σημείου και της κορυφής «, Weili πρέπει να αυξηθεί γρήγορα σε ένας από τους ηγέτες στην επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας γυαλιού. Τώρα στη δημιουργία ενός resoectable εμπορικού σήματος στη βιομηχανία world'glass. Συνεχώς κάνοντας την καινοτομία, που απορροφά στο ξεπέρασμα τεχνικού diffculty υψηλών σημείων, προώθηση του επιπέδου βιομηχανίας, που κάνει την Κίνα ώριμος υψηλός - μηχανήματα ποιοτικού τα μονώνοντας γυαλιού που γίνονται αποδεκτά widly από το διεθνή πελάτη, αυτό είναι η αποστολή των ανθρώπων Weili.

 

Δεδομένου ότι η επιχείρηση καθιέρωσε, κρατά την έννοια της καινοτομίας με την τεχνολογία, sincer υπηρεσία, που είναι τίμια και αξιόπιστος, παρήγαγε τις μεγάλες ποσότητες των πρώτης τάξεως μονωμένων εξοπλισμών επεξεργασίας γυαλιού. Τα προϊόντα πωλούν καλά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και μερικά εξήχθησαν στις χώρες στην Ευρώπη, η μηχανή της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Νότιας Ασίας. Weili γίνεται αποδεκτή ευρέως από τους πελάτες από το σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Η επιχείρησή μας εγγράφεται για την εξαγωγή και την εισαγωγή της επιχείρησης. Τα προϊόντα μας είναι CE εγκεκριμένο.

 

 


Jinan Weili Machine Co., Ltd.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : WEILI&WGM

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-5900000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

 

1. Το Μάιο του 2008, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς την αυτόματη γραμμή συνελεύσεων τεμνουσών μηχανών γυαλιού WL3826, που γίνεται η πρώτη επιχείρηση στη μονώνοντας βιομηχανία εξοπλισμού γυαλιού για να παραγάγει την αυτόματη τέμνουσα μηχανή γυαλιού.

 

2. Το Μάρτιο του 2008, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς και παρήγαγε την επίπεδη πιέζοντας γραμμή παραγωγής γυαλιού LBW1800PB αρίστης ποιότητας κάθετη αυτόματη κοίλη, η οποία κάλυψε το κενό στη βιομηχανία.

 

3. Τον Αύγουστο του 2008, η αυτόματη μηχανή φόρτωσης WL3826 αναπτύχθηκε επιτυχώς, γίνοντας η πρώτη επιχείρηση στη μονώνοντας βιομηχανία εξοπλισμού γυαλιού για να παραγάγει τις μηχανές μαγνητοσκόπησης γυαλιού.

 

4. Το Μάρτιο του 2009, αναπτύξαμε επιτυχώς και παραγάγαμε έναν πολλών χρήσεων πίνακα στροφής, και εξαγάγαμε μια διαταγή σε 18 ημιαυτόματες τέμνουσες μηχανές, 18 πίνακες στροφής και 10 βουτυλικές μηχανές εξωθητών στο UK.

 

5. Τον Απρίλιο του 2009, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς και παρήγαγε την πιό προηγμένη, ομορφότερη και αρίστης ποιότητας επίπεδη πιέζοντας γραμμή παραγωγής γυαλιού LBZ2200PC/2500PC κάθετη αυτόματη μονώνοντας στη βιομηχανία μαζικής παραγωγής (το πίσω πιάτο αποτελείται από το ανοξείδωτο, και τα μεγάλα και μικρά κομμάτια έχουν CNC την αυτόματη λειτουργία)

 

6. Τον Ιούνιο του 2009 μαζική παραγωγή και πωλήσεις της βιομηχανίας τέταρτης γενεάς της βουτυλικής μηχανής εξωθητών - DJT04H βουτυλική μηχανή εξωθητών.

 

7. Το Μάρτιο του 2010, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς μια κάθετη αυτόματη μηχανή διαγραφής επιστρώματος για να επιτύχει την ολοκλήρωση της ντυμένων ταινίας και των διεθνών προτύπων διαγραφής γυαλιού.

 

8. Τον Απρίλιο του 2010, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς την πιό προηγμένη διεθνή μηχανή επιστρώματος-DJT05H βουτυλική μηχανή εξωθητών


9. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο του 2010, το κάθετο αυτόματο μονώνοντας γυαλί LBZ2000PC \ LBZ2200PC \ LBZ2500PC της επιχείρησης που η επίπεδη πιέζοντας γραμμή παραγωγής αναβαθμίστηκε σε ένα προϊόν υψηλών προτύπων, που μπορεί αληθινά να επεξεργαστεί ντυμένο το \ μονώνοντας εξοπλισμό γυαλιού γυαλιού χαμηλός-ε κοίλο, κάνοντας την επιχειρησιακή χρήση επεξεργασίας τοίχων κουρτινών είναι πιό σίγουρο.

 

10. Το Μάρτιο του 2011, η επιχείρηση άρχισε να αναπτύσσει την αυτόματη σφραγίζοντας γραμμή για τη μόνωση του γυαλιού.

 

11. Το Μάιο του 2011, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς την πιό προηγμένη μονώνοντας αυτόματη σφραγίζοντας γραμμή γυαλιού στη βιομηχανία και τη δοκιμαστική παραγωγή.

 

12. Τον Αύγουστο του 2011, η πρώτη σε βιομηχανικό επίπεδο αυτόματη σφραγίζοντας γραμμή γυαλιού WL2500 μονώνοντας πωλήθηκε και πωλήθηκε για να γεμίσει την εσωτερική αγορά υψηλών σημείων.

 

13. Το Σεπτέμβριο του 2011, η ντυμένη \ μονώνοντας αυτόματη γραμμή παραγωγής γυαλιού χαμηλός-ε που παρήχθη ανεξάρτητα από την επιχείρηση συνδέθηκε επιτυχώς, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη αφαίρεση ταινιών, την αυτόματη κοίλη και αυτόματη σφράγιση.

 

14. Το Μάρτιο του 2012, τέμνουσα μηχανή γυαλιού WL3826 η αυτόματη αναβαθμίστηκε στην ιταλική σειρά τεμνουσών μηχανών, η οποία συμφώνησε με τα διεθνή πρότυπα.

 

15. Τον Απρίλιο του 2012, η μονώνοντας αυτόματη σφραγίζοντας γραμμή γυαλιού τέθηκε στη μαζική παραγωγή, η οποία ικανοποίησε τη ζήτηση της αγοράς υψηλών σημείων της μονώνοντας βιομηχανίας γυαλιού.

 

16. Η πρακτικότερη ανάπτυξη μηχανών εκφόρτωσης γυαλιού μόνωσης τον Απρίλιο του 2013

 

17. Τον Απρίλιο του 2014, η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς την πιό προηγμένη γραμμή παραγωγής γυαλιού -επιτροπής αυτόματη διογκώσιμη κοίλη στην Κίνα, που ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγής των διεθνών πελατών, και που ολοκληρώνει περισσότερο από 90% του πληθωρισμού σε 3 δευτερόλεπτα.

 

18. Τον Απρίλιο του 2015, η πρακτικότερη μηχανή φόρτωσης γυαλιού αναπτύχθηκε επιτυχώς, η οποία βελτίωσε πολύ την αποδοτικότητα παραγωγής των πελατών και έσωσε τα κόστη εργασίας.

υπηρεσία της εταιρίας

Pre-Sale υπηρεσία:

 

* Υποστήριξη έρευνας και διαβούλευσης.

* Επίσκεψη του εργοστασίου μας.

* Ο επαγγελματίας προσαρμόζει

Παρέχετε το σχεδιάγραμμα εργοστασίων σύμφωνα με το μέγεθος εργοστασίων σας εκ των προτέρων

* Παρέχετε την αγγλική εκδοχή του εγχειριδίου εγκατάστασης/λειτουργίας/υπηρεσιών/συντήρησης.

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

Υπηρεσία μεταπώλησης:

* Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό.

* Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη 

* Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη

* Συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής

* Εγκατάσταση τομέων που αναθέτει και που εκπαιδεύει 

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

Ομάδα επιχείρησης

1. Παρέχουμε την τηλεοπτική υπηρεσία σε απευθείας σύνδεση και θα μπορούσαμε να διορίσουμε το μηχανικό μας για να παρέχουμε στην κατάρτιση την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία

2. Εμείς ανεξάρτητος οργάνωσης μετά από το διαμέρισμα πωλήσεων για να παρέχει την υπηρεσία στους πελάτες μας εγκαίρως μέσα σε 24 ώρες κάθε μέρα.

 

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 1-1407 μέσος δρόμος Tianqiao Distric, Jinan μεγάρων No.48-15 Wuyingshan Meilin

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανική βόρεια περιοχή Huaiyin Distric, Jinan XiaoTun No.1