Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜονώνοντας μηχανή γυαλιού

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

Glazing Glass Production Double Glass Machine For Insulating Glass Processing

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WEILI
Πιστοποίηση: CE/UL
Αριθμό μοντέλου: LBW1800PB

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαστικό κοντραπλακέ και ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20sets/month
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ελάχιστο μέγεθος γυαλιού: 300*450mm Ανώτατο μέγεθος γυαλιού: 3~15mm
Τάση: Δυνατότητα προσαρμογής Πάχος γυαλιού: 368mm
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, την εγκατάσταση τομέων, την ανάθεση και Πιστοποίηση: CE,,SGS,ISO 9001,SGS&CE&BV
Λειτουργία: Γραμμή μηχανών παραγωγής γυαλιού διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης όνομα: Γραμμή μηχανών παραγωγής γυαλιού διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης
Υψηλό φως:

double glass machine

,

double glazing equipment

 

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

                               Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

Η γραμμή μηχανών παραγωγής γυαλιού διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης είναι ένας υψηλής απόδοσης μονώνοντας εξοπλισμός επεξεργασίας γυαλιού. Αυτή η γραμμή μπορεί όχι μόνο να παραγάγει το συνηθισμένο μονώνοντας γυαλί αλλά και για το μονώνοντας γυαλί χαμηλός-ε. Είναι ένας καλύτερος εξοπλισμός μαζικής παραγωγής για να παραγάγει το μονώνοντας γυαλί με τον υψηλό αυτόματο βαθμό, την υψηλή αποδοτικότητα, την ευκολία της λειτουργίας και τη συντήρηση.

Δομή και λειτουργία για κάθε μέρος.

 

Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες μηχανών μας. Και έπειτα είναι οι εικόνες μηχανών μας, οι εικόνες εργοστασίων μας.

Το ελέγξτε, βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Οποιαδήποτε ερώτηση, μπορεί επίσης να στείλει την απαίτηση για μας άμεσα. Μπορούμε να απαντήσουμε εσείς σε μια ώρα.

 


Αυτή η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει το πλυντήριο ανοξείδωτου, πλήκτρο διαστήματος που συνδέει, αυτόματη εξωτερική συνέλευση, αυτόματος επίπεδος Τύπος, τμήμα αποθήκευσης γυαλιού. Αυτή η γραμμή μπορεί να είναι και επεκτάθηκε σύμφωνα με τον πελάτη είναι απαιτήσεις.
Αυτή η γραμμή ελέγχεται από το PLC και πραγματοποιεί τον αυτόματο έλεγχο και τον έλεγχο συχνότητας της ταχύτητας μηχανών ολόκληρης της γραμμής. Υιοθετεί την προηγμένη τεχνική συνελεύσεων και λύνει τα προβλήματα του ανώμαλου Τύπου και τη λανθασμένη τοποθέτηση του γυαλιού. Το τμήμα συνελεύσεων υιοθετεί το διακόπτη ορίου και τη δεξαμενή κυλίνδρων η των οποίων απόσταση ταξιδιού μπορεί να ρυθμιστεί, καθιστώντας τη λειτουργία εύκολη και τη θέση ακριβή και τη μετακίνηση αξιόπιστη.
Υπάρχουν δύο μέθοδοι λειτουργίας στο πίνακα ελέγχου: “αυτόματος” και “εγχειρίδιο”. Εάν η χωριστή λειτουργία κάθε τμήματος ή συντήρησης απαιτείται, η “χειρωνακτική” μέθοδος λειτουργίας απαιτείται.
Η δομή και η λειτουργία κάθε τμήματος είναι όπως επόμενη.
(1) η λειτουργία της ολόκληρης μηχανής χρησιμοποιεί την ανθρώπου-μηχανής επιφάνεια επαφών (έχει τα κινέζικα και τις αγγλικές γλώσσες):

 

Λειτουργεί την άμεση εξέταση και κατάλληλος, η τρέχοντας θέση είναι δυναμική επίδειξη, η διαμόρφωση ταχύτητας μετατροπής συχνότητας η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να ανέλθει σε 45 μέτρα/λεπτό.


(2) υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής: Το μεγάλο γυαλί μπορεί να κινηθεί με την πλήρη ταχύτητα, το μικρό γυαλί είναι δυνατό να σταματήσει στο χώρο αποθήκευσης, και μένει στο χώρο αποθήκευσης προσωρινά, επίσης το καθαρό γυαλί μπορεί να εισαγάγει συνεχώς.
(3) συντηρεί διακεκομμένο το ενέργεια σύστημα λειτουργίας τύπων αυτόματο:
Η ολόκληρη μηχανή χρησιμοποιεί το διακεκομμένο διατήρηση της ενέργειας σύστημα λειτουργίας τύπων αυτόματο, όταν η μετακίνηση γυαλιού στο φωτοηλεκτρικό αισθητήρα του τέλους του μεταφορέα εισαγωγής, η βούρτσα, η υδραντλία, ο ανεμιστήρας αέρα θα είναι έναρξη αυτόματα, όταν διακόπτεται η παραγωγή, η βούρτσα, η υδραντλία, ο ανεμιστήρας αέρα θα σταματήσει αυτόματα, το τμήμα του εξοπλισμού που ήταν κατειλημμένες κινήσεις στην πλήρη ταχύτητα, άλλα μέρη που δεν λειτουργούν είναι στο κοιμισμένο κράτος νοημοσύνης, έτσι είναι ενέργεια - αποταμίευση.

Secotion1: Τμήμα τροφών:

Ο πίσω πίνακας είναι πίνακας υψηλής πυκνότητας με την ταινία
Είναι το πρώτο τμήμα της γραμμής και η κύρια λειτουργία της είναι να διαβιβάσει το γυαλί στο πλένοντας και ξεραίνοντας τμήμα. Η μετάδοση πραγματοποιείται από τις αλυσίδες που οδηγούνται από τη μηχανή και η ταχύτητα μετάδοσης είναι σταθερή. Τρέχει με την ίδια ταχύτητα του πλένοντας και ξεραίνοντας τμήματος και την ταχύτητα μπορεί από ο αναστροφέας να αλλάξει. Μπορεί να αποφύγει τον πίσω πίνακα και η παραμόρφωση, μπορεί επίσης να στεγανοποιήσει, να αποφύγει την όξινος-βάση.
(4) αυτόματο σύστημα διαγνώσεων γυαλιού χαμηλός-ε: μπορεί εύκολα να ξέρει εάν η τοποθέτηση γυαλιού χαμηλός-ε είναι σωστή ή όχι. Πότε είναι λανθασμένος, ο συναγερμός θα ενεργοποιήσει το συναγερμό, και ο εργαζόμενος μπορεί να τον αλλάξει αμέσως. Αυτό το σύστημα αποτρέπει τη μεμβράνη του γυαλιού επιστρώματος (ειδικά το γυαλί χαμηλός-ε) από την καταστροφή, ο σταθμός μεταφορέων εισαγωγής γυαλιού φορτώνεται με το αυτόματο σύστημα διαγνώσεων γυαλιού επιστρώματος, εγγυήθηκε πλήρως τη σωστές πλύση και την κάλυψη του γυαλιού επιστρώματος.

Section2: Πλένοντας και ξεραίνοντας τμήμα:

5) Μέρος πλύσης: Αυτό το μέρος έχει τρία ζευγάρια των βουρτσών (το υλικό είναι υψηλής θερμοκρασίας νάυλον καλώδιο) και ένα ζευγάρι του κυλίνδρου σφουγγαριών. Οι βούρτσες οδηγούνται από τρεις σύγχρονες μηχανές χωριστά και η μετακίνηση είναι σταθερή. Τρία ζευγάρια του σωληνοειδούς τύπου κυλίνδρων βουρτσών τρίχας, χρησιμοποιούν την υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτική και μαλακή βούρτσα τρίχας φύσης, εγγυήθηκε πλήρως το γυαλί επιστρώματος ειδικά που η στρωματοποίηση στρώματος γυαλιού χαμηλός-ε δεν μπορεί να καταστραφεί.

 

5.1 εγκαταστήστε 6 μηχανές. από μια μηχανή με ένα ζευγάρι η βούρτσα σε μια μηχανή μια brush.it μπορεί να διαρκέσει τη ζωή χρήσης του πλένοντας και ξεραίνοντας τμήματος.
5.2 υιοθετεί το επί παραγγελία και εισαγόμενο νάυλον, το μέτωπο είναι τρία ζευγάρια των μαλακών βουρτσών (Φ0.10mm), πίσω είναι τρία ζευγάρια των σκληρών βουρτσών (φ0.15mm), αυτό στο τέλος η ζωή βουρτσών.
5.3 σύμφωνα με το πάχος γυαλιού, αυτόματα έλεγχος το διάστημα του κυλίνδρου έλξης, αυτό δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άλληδήποτε χειρωνακτική ρύθμιση για το γυαλί που έχει το διαφορετικό πάχος στο διευθετήσιμο πεδίο από τα ρουλεμάν.


Το ρουλεμάν είναι SKF από τη Σουηδία
Μπορέστε αυτόματα να ρυθμίσετε το διάστημα του κυλίνδρου έλξης σύμφωνα με το πάχος γυαλιού
5.4 το πλένοντας και ξεραίνοντας τμήμα υιοθετεί τον περπατημένο κυβερνήτη μετατροπής συχνότητας, το οποίο κάνει το γυαλί να τρέξει με την κατάλληλη ταχύτητα σταθερά.
5.5 τέσσερα επίπεδα καθαρίζουν, εγγυώνται την καλύτερη καθαρή επίδραση. Το καθαρό τμήμα χρησιμοποιεί τον υψηλό - ποιοτικό ανοξείδωτο εντελώς το μέρος, που μπορεί να έρθει σε επαφή με με το νερό, χρησιμοποιεί το ανοξείδωτο ή το υλικό φύσης χαλκού.
5.6 υπάρχει first-level δεξαμενή νερού, και τρία διαφράγματα. Κάθε δεξαμενή νερού μπορεί να διατηρήσει το νερό ³ 0.5m. (ή δεξαμενή δύο)

 

 


6) Ξεραίνοντας μέρος: ο αέρας εισάγεται στο μαχαίρι αέρα από την κορυφή. Η απόσταση μεταξύ του μαχαιριού αέρα και του γυαλιού πρέπει να ρυθμιστεί σύμφωνα με το πάχος του γυαλιού προκειμένου να εγγυηθεί η επίδραση ξήρανσης. Η μετάβαση αέρα υιοθετεί το πιό προηγμένο σχέδιο και αυξάνει την ταχύτητα και την παραγωγικότητα ξήρανσης.

Μαχαίρι αέρα ανοξείδωτου
6.1 υπάρχει ένα ζευγάρι του ρομβικού μαχαιριού αέρα, το μπροστινό μαχαίρι αέρα μπορεί να ρυθμίσει προς τα πίσω ή να διαβιβάσει τη χορήγηση του πάχους γυαλιού. Ο ανεμιστήρας, που είναι εξοπλισμένος με τη θερμάστρα, φυσά τον ισχυρό καυτό αέρα επίσης είναι εξοπλισμένο με την υπέρυθρη θερμάστρα που μπορεί να ξεράνει τις και τις δύο πλευρές του γυαλιού γρήγορα.
6.2 το ξηρό τμήμα χρησιμοποιεί τον υψηλό - ποιοτικό ανοξείδωτο, όλα τους είναι αντιδιαβρωτικό υλικό (συμπεριλαμβανομένου του μαχαιριού αέρα, του ατσάλινου σκελετού μεταφοράς), η κλίση δύο αέρα επιφανειών μαχαιριών σχετική μπορεί να ρυθμίσει τη βάση στο πάχος γυαλιού στη δομή, ο πρώτος αυτόματος έλεγχος μαχαιριών αέρα και να ρυθμίσει την απόσταση στην επιφάνεια γυαλιού, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το γυαλί αυτό του διαφορετικού πάχους, πλήρως με συνέπεια εγγυήθηκε την απόσταση μεταξύ της gusty και επιφάνειας γυαλιού, το εσωτερικό του μαχαιριού αέρα μπορεί να καθαριστεί.
6.3 οι χρήσεις ο δύο σταδίων ανεμιστήρας υψηλού αέρα, η αιολική ενέργεια είναι ισχυρές, ο αέρας που εισάγεται στο μαχαίρι αέρα θα διυλιστεί, έτσι μπορέστε εγγυήθηκε αγνότητα του αέρα, το μισό καυτό φύσημα κυκλοφορίας μπορεί να εγγυηθεί την ξηρά επίδραση, ο ανεμιστήρας αέρα υψηλής αποδοτικότητας μπορεί να εγγυηθεί ότι το γυαλί μπορεί να είναι απολύτως καθαρή ξήρανση.
6.4 η έξοδος της μηχανής αέρα είναι εξοπλισμένη με μια ρυθμίζοντας βαλβίδα ροής αέρα. Όταν η ελαφριά επιθεώρηση σταματά την εργασία, η έξοδος αέρα θα κλείσει αυτόματα, αποφεύγοντας τη μόλυνση που προκαλείται στο γυαλί λόγω του μακροπρόθεσμου φυσήγματος. Στον ανεμιστήρα αέρα και τη λεπίδα ο μεταφορέας εγκαθιστά το θόρυβο αέρα μειώνει και το υλικό απορρόφησης, ο θόρυβος μετακίνησης είναι χαμηλότερο από 75 ντεσιμπέλ.
Section3: Μετάβαση και τμήμα αποθήκευσης:

Αυτό το τμήμα χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει και να αποθηκεύσει το γυαλί για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας

Section4. ελαφρύ τμήμα τμημάτων επιθεώρησης και θέσης φραγμών πλήκτρων διαστήματος

 

Αυτό το τμήμα χρησιμοποιείται για να επιθεωρήσει την ποιότητα πλυσίματος και ξήρανσης του γυαλιού. Τα φω'τα τίθενται κάθετα με το γυαλί και ο πίσω πίνακας είναι ο χρωματισμένος Μαύρος. Είναι εύκολο να ελεγχθεί η επίδραση πλυσίματος και ξήρανσης. Όταν το πίσω τέλος του γυαλιού περνά το φωτοηλεκτρικό διακόπτη, η ταχύτητα μετάδοσης θα αυξηθεί αυτόματα.
Όταν το γυαλί αισθάνεται από τη φωτοηλεκτρική μετάβαση σε αυτό το τμήμα, η ταχύτητα μετάδοσης θα επιβραδύνει. Το γυαλί θα αγγίξει αργά το δευτερεύοντες φραγμό και τις στάσεις μετρητών. Καθιστά τη θέση ακριβή και αποφεύγει τη συντριβή των γυαλιών λόγω της μετάδοσης υψηλής ταχύτητας. Η θέση να τεθεί ο φραγμός πλήκτρων διαστήματος βρίσκεται αυτόματα από τα πόδια θέσης και ο φραγμός πλήκτρων διαστήματος πρέπει να είναι ραβδί επάνω στο γυαλί με το χέρι
 

Section5.Outside τμήμα συνελεύσεων

 

(7) αυτές οι δύο ρόδες ελέγχονται από Airtac τον κύλινδρο. και μπορούν εύκολα να ωθήσουν το γυαλί στενά από κοινού.

 

(8) ο αισθητήρας μπορεί εύκολα να ξέρει τη θέση γυαλιού και να σταματήσει στη σωστή θέση όταν γυαλί που προέρχεται από το φως και το τμήμα εγκαταστάσεων φραγμών αργιλίου.

 

Επίπεδο τμήμα Τύπου τμημάτων 6.Inside


(9) το μαλακό και moistureproof πιάτο μέσα
(10) η ράγα ολισθαινόντων ρυθμιστών και γραμμών για να κάνουν ολόκληρο το πιάτο να κινηθεί από το μέτωπο προς την πλάτη

10.1 σε αυτό το τμήμα, ο πίσω πίνακας είναι πιάτο χάλυβα με τον ψεκασμό του πλαστικού. Ο πίνακας πιάτων είναι πίνακας υψηλής πυκνότητας με την ταινία, μπορεί να στεγανοποιηθεί, μη-παραμόρφωση, μπορεί να αντέξει κτύπησε.
10.2 υιοθετεί εισαγόμενο υψηλό - ποιοτική κενή γεννήτρια, μπορεί να κρατήσει την πίεση περισσότερο από 0.8Mpa, και μπορεί επίσης αυτόματα να ρυθμίσει τη sucker δύναμη, να αποφύγει το γυαλί κάτω.
10.3 αυτό το τμήμα μπορεί να ανοίξουν για να ελέγξει και να διατηρήσει. Ανυψώνει επάνω τη συσκευή, αποφεύγει τη λανθασμένη τοποθέτηση του γυαλιού δύο ή τρία, ειδικά για το μεγάλο γυαλί. Υπάρχει ράγα οδηγών ευθειών γραμμών, μπορεί να εγγυηθεί τον Τύπο γυαλιού παράλληλο με την υψηλή ακρίβεια.
10.4 το προσκέφαλο αέρα είναι καθαρό με το συγκεκριμένο φιλτράροντας σύστημα προσκεφάλων αέρα, μπορεί να αποφύγει τη δεύτερη ρύπανση κατά το συμπίεση γυαλιού. Η βαλβίδα προσκεφάλων αέρα μπορεί να ελεγχθεί.
10.5 εκτός από τη ράγα οδηγών σκαφών της γραμμής, αυτό το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τη βίδα σφαιρών και τη σερβο μηχανή για να κινήσει το πιάτο Τύπου εύκολα και ακριβώς. Μπορεί να κρατήσει τη μορφή πιάτων Τύπου καλά μετά από να χρησιμοποιήσει έναν μακροπρόθεσμο.


Section7. Μετάβαση και τμήμα αποθήκευσης:

 

(11) αυτό το τμήμα χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει και να αποθηκεύσει το γυαλί για να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας

Ολόκληρη η διαδικασία για την παραγωγή untis γυαλιού μόνωσης

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

Διαδικασία μηχανών γυαλιού Insualting στο εργοστάσιο weili

 

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσης

 

Η μηχανή είναι εργοστάσιο πελατών

Διπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσηςΔιπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσηςΔιπλή μηχανή γυαλιού παραγωγής γυαλιού τοποθέτησης υαλοπινάκων για την επεξεργασία γυαλιού μόνωσηςFAQ:

 

1. Είστε κατασκευαστής;

 

Ναι, ήμαστε στην παροχή των επαγγελματικών προϊόντων σε αυτόν τον τομέα για 10 έτη.

 

2. πώς να εγκαταστήσουν τη μηχανή;

 

μπορούμε intrust να εγκαταστήσουμε τη μηχανή από το vedio, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εικόνα ..... εάν μεγάλο πρόγραμμα,

 

μπορούμε να κανονίσουμε τη βοήθεια εργαζομένων εσείς για να το εγκαταστήσουμε στη χώρα σας.

 

3. Πώς συσκευάζετε τα προϊόντα;

 

Κανονικά ως τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής ή όπως απαιτήσατε.

 

4. Ποιος είναι ο διαθέσιμος λιμένας αποστολής σας;

 

Λιμένας Qingdao, Σαγγάη, tianjin, guangzhou κ.λπ.

 

5. Είναι προσαρμοσμένος διαθέσιμος;

 

Ναι, σύμφωνα με τα λεπτομερή σχέδιά σας παρέχετε

 

6. Μετά από την υπηρεσία πώλησης


τεχνική υποστήριξη 24 ωρών τηλεφωνικώς, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή skype (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή skype).

 

12 μήνες περιόδου εξουσιοδότησης.

 

Ο ανώτερος μηχανικός μας είναι διαθέσιμος στο ταξίδι στο κατάστρωμα, βοηθά την εγκατάσταση, συντήρηση και

 

εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Με την προσφορά αυτής της υποστήριξης, σιγουρευόμαστε την έναρξη πελατών η επιχείρηση ομαλά,

 

για να πραγματοποιήσει τη win-win συνεργασία

 

7. Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;

 

Είμαστε εργοστάσιο και καλωσορίζουμε για να μας επισκεφτούμε ανά πάσα στιγμή.

 

8. Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;

 

Οι γενικά ενιαίες δεξαμενές χρειάζονται 15-30 ημέρες, για ολόκληρη την ανάγκη 30-50days εγκαταστάσεων.

 

9.Do έχετε την πιστοποίηση CE και UL;

 

Ναι.

 

10.What είναι η διαδικασία καταβολής σας;

 

Ελεύθερη επαφή για την καταλληλότερη μηχανή

 

Ελεύθερο επαγγελματικό σχέδιο για κάθε πελάτη ειδικά.

 

♦ L/C, κατάθεση 30% από T/T, εφεδρική πληρωμή L/C. 70%.

 

♦ T/T, κατάθεση 30% από T/T, εφεδρική πληρωμή 70% πριν από την αποστολή.

 

♦ Western Union ή Paypal.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Weili Machine Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ann

Τηλ.:: +8615621861801

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 1-1407 μέσος δρόμος Tianqiao Distric, Jinan μεγάρων No.48-15 Wuyingshan Meilin

Διεύθυνση Εργοστασίου:Βιομηχανική βόρεια περιοχή Huaiyin Distric, Jinan XiaoTun No.1